Ha a kamilla teára nem vagyok érzékeny, akkor a cickafarkra sem lehetek? Hiszen az is fészkesvirágzatú.
Az még nem biztos, hogy arra sem vagy allergiás.
Cickafarkot nem ihatsz, ha ösztrogén dominanciád van, mert fitoösztrogéneket tartalmaz.
Gyuri bácsi valóban a legjobb, de a cickafarknál minden előadásánál kihagyja, hogy fitoösztrogén. A tanítványai viszont mindig megemlítik.:)
Igaz Gyuri bácsi azt is megemlíti, hogy nőgyógyászati dolgokba nem szabad beleszólnia.
Mióma ellen a diólevél tea a nyerő. Esténként igyál meg egy csészével, majd a leforrázott diólevélből csinálj pakolást amit helyezz a mióma felé akár egy éjszakára is.
A legnagyobb sikerük egy férfiököl nagyságú mióma "eltüntetése" volt ezzel a módszerrel.
PMS tünetek megszüntetésére van egy remek krém receptem, nekem nagyon bevált, ha kéred, átküldöm neked.
Ha miómád van vigyázz a szója fogyasztásával, iktasd ki az étrendedből.
Radikális gyomorsav csökkentő a fehér árvacsalán teája. Heti max 2 csészével iható.
A gyomorsav csökkentő teakúrát meg tapasztalatból tudom, hogy működik. Nem olyan sok az a napi 2 csésze tea.:) Alkalmazd nyugodtan.
Menstruációs puffadás és fájdalom ellen hatásos a muskotályzsálya illóolaj. Köldök felé és "hormonkivezetési" pontokra cseppentve.
Max 6 hétig, utána 6 hét szünet.
Sajnos azt mindig elfelejtik mondani, hogy mennyi idő alatt tűnt el, de gondolom ez egyénileg is változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!