Volt egy kisebb térdműtétem porckopás miatt. A porchiányos felületen vékony furatokat készítettek a csontba, hogy a kiáramló folyadék vékony, új réteget képezzen. Volt ilyen másnak is? Hogyan lehet ezt támogatni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 19:32
2/4 A kérdező kommentje:
Nem mozaikplasztika. Ha szakember: "part.resectiot, abrasiot, és mikrofrakture-t végeztünk artroskopiával"
Vagyis egyszerű fordítában -gondolom- leszakadt porcrészlet
eltávolítását, lekaparást, mikrotörést (vagy mikroforatokat)
csináltak. Engem csak a furatokról tájékoztattak, a többit a zárójelentésből próbálom megfejteni.
Már idősebb vagyok, egész életemet végigteniszeztem és ez lett a vége. Csak annak próbálok utánajárni, mit tehetek annak érdekében, hogy 60 évesen is teljes értékű életet tudjak élni, akár a tenisz abbahagyásával is, és mondjuk kerékpározással. Köszönöm, hogy meghallgattál!
2012. dec. 16. 09:33
3/4 anonim válasza:
Én a Condrosulf nevű gyógyszert (vényköteles)ajánlanám Önnek , ami nemcsak az ízületek mozgathatóságát növeli, hanem a megmaradt porcréteg további degradációját is csökkenti.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, tehát Condrosulf.
2013. jan. 12. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!