Cickafark tea jó az alábbi problémára?
Nagyon pattanásos a bőröm, kozmetikus javaslatára, aki arra gyanakodott, hogy hormonproblémám van, elmentem kivizsgálásra nőgyógyászhoz. Kiderült, hogy igaza van, és az okozza a pattanásaimat, hogy cisztás szerkezetű a petefészkem, azaz, a tüszők eltömítődnek, és férfi hormonokat termelek :S Ez még a túlzott szőrnövekedésben is megnyilvánul sajnos, ami rettenetesen zavaró és kellemetlen :S Írt föl egy Dianile nevű fogamzásgátló tablettát, amit ki is váltottunk, de én félek a mellékhatásaitól, és nem merem beszedni... Tegnap hallottam a cickafark-teáról, hogy elvileg az is jó erre a problémára, ti mit gondoltok? Már nagyon kétségbe vagyok esve, nem tudom, mi a legjobb módszer... Valahol ezt olvastam: "Nem javasolt:
Hormonális hatásai miatt:
Várandós anyák kerüljék a cickafark alkalmazását!
Fogamzásgátlót szedőknek nem ajánlott.
Ösztrogéndominancia (mióma, endometriózis, PCO, darabos vérzések, barnázás, rövidebb ciklus, ciszták) esetén ellenjavallt. " Megint máshol meg ezt: "1 kúra, 1 életre rendbe rakja a nő hormonháztartását... " Most teljesen össze vagyok zavarodva, valaki segítsen! Vagy milyen más módszer van erre a problémára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!