Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Gennyes a mandulám. Lázam...

Fityuka kérdése:

Gennyes a mandulám. Lázam nincs, csak megdagadt, fehér genny látszik rajta, és fáj ha nyelek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 10:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Tök jól teszi, ha pl. bennem bízik. És nyilván észreveszi ha valaki baromságot ír neki.

Az orvos és a gyógyszer.. it's a trap! De komolyan, úgy gyógyszerezzük magunkat mint ahogy az autóba tankolnak.. mi a francnak? Mellékhatások..?

2012. dec. 13. 23:04
 12/28 anonim ***** válasza:

Trap 11/ van amikor antibiotikumra van szükség- ha gennyes a mandula akkor ne beszélj le senkit az orvosról, főleg ne fiatalt!

az is lehet hogy le kell húzni a gyulladást, majd ki is kell venni azt a fránya mandulát ha gyakran van vele probléma, mert akkor a mandulában kussol a baktérium és arra vár mikor kajálhatja a sejtjeit és miképp szaporodhatna még jobban szétszórva máshova is az utódait"

De ha az orvos azt se tudja, hogy hányszor van a kérdezőnek ilyen problémája akkor nyilván nem fogja beutalni sehová.

2012. dec. 14. 13:49
 13/28 anonim ***** válasza:
c vitamin kilóra, az nem árthat, én házilagosan bármi torokgyíkot kezelnék még (a gyógyszer hatása alatt ne vezessen gépjárművet, ne kezeljen gépeket)minnél erősebb pálinkával(zárjegyet figyelni hogy tényleg az legyen!!!)
2012. dec. 14. 23:37
 14/28 anonim válasza:

Üdv! Én egy gócos mandulagyulladással küzdő személy vagyok. Rengetegszer volt tüszős mandulagyulladásom. A gyakorisága miatt rájöttem egy két trükkre. Először is, a mézes kamillás teától 3 nap alatt rendbe jöttem! Nem nyeltem. Megfigyeltem, ha nem nyelek, akkor legalább 3 nappal hamarabb kilábalok belőle. Folyamatos orrfújás! Amikor elmentem a dokihoz, általában augmentint (antibiotikum), paxiraszolt, meg még valamit kaptam. 3 gyógyszert szedtem ilyenkor mindig, kettő a mellékhatásokat kompenzálta. Az antibiotikum tönkre teszi a bélflórát. Érdemes utána kefírt, meg hasonló tejterméket fogyasztani. Ilyenkor egy hétig voltam beteg. A teás megoldással meg 3 nap. Kamillás mézes tea.

Mondtam, hogy már gócos a mandulám. Ez azt jelenti, hogy elvileg mindig gyulladt. Na most erre is most iszok csalán teát. Az kipucolja a szervezetből a genyt! De a legjobb a diófa levél lenne. Csak azt most nem tudok szerezni. Fel tett szándékom, hogy megmentem a mandulám! Nem fogják kivenni! A mandula fertőtlenítésére jó még az almaecet. Fülpiszkálót belemártod, és beecseteled vele. Az is fertőtlenít.

Sok sikert a gyógyuláshoz! :)

2012. dec. 15. 01:42
 15/28 SBPeti válasza:
Először is: doki! Ő majd felír egy antibiotikumot azt beszeded, utána ha majd meggyógyulsz. Ha megvagy, méz, gyümölcsök és vitaminok minden nap! Jobbulást!
2012. dec. 16. 15:07
 16/28 anonim ***** válasza:

14/ mit gondolsz miért vagy krónikus mandulagyulladásos?

Azért amit felsoroltál, mert soha nincs elpusztítva a manduládban az ok a baktérium telep.

Eleve az ilyen mandulát rég ki kellett volna szedetni amíg nem szóródik szét az ismételt tenyészeted", a szervezeteden belül a szerveidre is.

2012. dec. 17. 07:58
 17/28 anonim válasza:

Ha nem vagy lázas próbáld a Bioparoxot. Az íze borzasztó, de sokan csodaszernek tartják.

[link]

2012. dec. 18. 07:33
 18/28 anonim válasza:
Egyértelműen doki.
2012. dec. 18. 12:27
 19/28 anonim ***** válasza:
Meggyógyultál már?
2012. dec. 18. 13:12
 20/28 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Ha nincs nagy baj, akkor lehetőleg ilyentájt kerülni kell az orvosi rendelőket. Én ma felhívtam a háziorvosomat, ő látatlanban javasolta a Coldrex, Neocitrán, sok c vitamin, köhögés esetén valamilyen köptető. Ezekhez nem kell recept, beutaló. Ha baj van akkor meg mehetek hozzá.

2012. dec. 18. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!