Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Jártál ill. hallottál erről a...

Jártál ill. hallottál erről a természetgyógyászról Kecskeméten?

Figyelt kérdés
Molnár Jánosnak hívták.nagy tudású ember volt, sajnos tegnap este elveszítettük.akik ismerték azoknak üzenném:gondoljunk Rá szerettel, és soha ne feledjük ŐT:(
2009. aug. 10. 10:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyugodjék békében!
2009. aug. 10. 11:10
 2/8 anonim ***** válasza:

nahát a természetgyógyászok se halhatatlanok????

meghalt,Isten nyugosztalja,de ez mitől ekkora dolog??

2009. aug. 10. 11:20
 3/8 A kérdező kommentje:
11:20- as válaszolónak csak annyit üzennék, h te valószínűleg nem ismerted Őt, azért vagy ilyen cinikus......Tudod ha van egy EMBER a világban akinek a tudása nagyobb mint sok orvosé, és meggyógyítja a gyerekedet, akkor nem írsz ilyet, hanem sajnálod h nincs többé:::::::::::::(((((((((((
2009. aug. 10. 14:16
 4/8 anonim válasza:

Igen, februárban találtam rá.

Nemrég tudtam meg... Nem tudod esetleg, hogy mi történt? Többször beszélgettünk arról, hogy ő bár reméli még sok időt szántak neki az égiek, valószínűleg nem betegségben fog meghalni. Nagyon rosszul érintett a hír, de a családot nem akarom zavarni kérdésekkel, van elég bajuk.

Már most hiányzik :-(

A cinikus 11:20-as inkább maradt volna csendben elég béna ez a fajta hozzáállás.

Aki nem ismerte ezt az embert, nem tudja miről beszélünk.

2009. aug. 10. 15:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

örülök h vannak emberek akik szerették Őt...szerintem csak azok vannak.....szeretnék írni Neked privibe ha lehetséges mert ne itt tárgyaljuk ki a részleteket.úgy gondolom ez nem tartozik ide.....puszi

2009. aug. 11. 08:33
 6/8 anonim válasza:
Szia! Írtam neked priviben, remélem megkaptad. Ott folytatjuk..
2009. aug. 11. 12:03
 7/8 A kérdező kommentje:
írtam privibe.....
2009. aug. 11. 14:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Isten nyugtassa őt, gondolom, most ott nagyobb szükség van rá, mint itt valamiért.
2009. aug. 14. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!