Mi véleményetek a színterápiás bioptron lámpáról? Kinek mire használt? Foggyulladásra?

öcsém hazsnéálta a fülére, neki nemsegített semmit. én használtam fogra, a fájdalom kicsit enyhült, desak rövid ideig.
sztem neméri meg,.

Nekem van bioptron lámpánk, kicsi és színnel!
Nekem tavaly volt influenzám és utána maradt genny az arcüregemben,és mozgáskor lityegett és nagyon fájt. Nem akartam antibiotikumot szedni és a narancssárga színnel lámpáztam napi két alakalommal, és 3 nap alatt eltűnt a gyulladás.
Apám foggyulladását kék -színnel levitte, és kevésbé fájt neki! De! Lehet, hogy fogorvoshoz kellene menni és a fogászati kezelés mellett ezzel is rá lehet segíteni!!!
Volt tavaly nyáron hólyaggyulladásom, és fájt és zöld színnel csináltam! Levitte!
Nekem jó véleményem van róla :-)))
Persze van olyan, amikor kell az orvosi kezesés is :-)

Kamu az egész! A kardiológián is használta egy beteg AMI kezelésre, de neki nem használt (meghalt).
Miért nem veszel inkább egy színszűrőt és teszed egy egyszerű égő elé?? Így "gyógyít" a bioptron lámpa is! Egyszerű, sima látható fény (amit az 50Ft-os égő is előállít) amit polarizál (egy irányba rezeg, amit egy gagyi prizmával is előállíthatsz) és egyes hullámhosszú (380-800nm e között bármelyiket) összetevőit kiszűri! Ennyi. Ezeket rakd be egy dobozba, találj ki neki egy jó hangzó nevet,pl. "lichtmed" szabadalmaztasd külföldön és add el százezrekért. Kész a bioptron lámpa!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!