Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mi véleményetek a színterápiás...

Mi véleményetek a színterápiás bioptron lámpáról? Kinek mire használt? Foggyulladásra?

Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 17:29
 1/9 anonim ***** válasza:

öcsém hazsnéálta a fülére, neki nemsegített semmit. én használtam fogra, a fájdalom kicsit enyhült, desak rövid ideig.

sztem neméri meg,.

2009. aug. 7. 17:31
 2/9 anonim ***** válasza:
35%

Nekem van bioptron lámpánk, kicsi és színnel!

Nekem tavaly volt influenzám és utána maradt genny az arcüregemben,és mozgáskor lityegett és nagyon fájt. Nem akartam antibiotikumot szedni és a narancssárga színnel lámpáztam napi két alakalommal, és 3 nap alatt eltűnt a gyulladás.

Apám foggyulladását kék -színnel levitte, és kevésbé fájt neki! De! Lehet, hogy fogorvoshoz kellene menni és a fogászati kezelés mellett ezzel is rá lehet segíteni!!!

Volt tavaly nyáron hólyaggyulladásom, és fájt és zöld színnel csináltam! Levitte!

Nekem jó véleményem van róla :-)))

Persze van olyan, amikor kell az orvosi kezesés is :-)

2009. aug. 7. 17:44
 3/9 A kérdező kommentje:
most akkor foggyulladásra melyik szín a jo? kék?zöld?sárga?
2009. aug. 7. 17:55
 4/9 anonim ***** válasza:
első vagyok, én a kékkel próbálkoztam. aztán meg a narancssal
2009. aug. 7. 17:57
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi. proba cseresznye
2009. aug. 7. 18:09
 6/9 anonim ***** válasza:
49%

Kamu az egész! A kardiológián is használta egy beteg AMI kezelésre, de neki nem használt (meghalt).

Miért nem veszel inkább egy színszűrőt és teszed egy egyszerű égő elé?? Így "gyógyít" a bioptron lámpa is! Egyszerű, sima látható fény (amit az 50Ft-os égő is előállít) amit polarizál (egy irányba rezeg, amit egy gagyi prizmával is előállíthatsz) és egyes hullámhosszú (380-800nm e között bármelyiket) összetevőit kiszűri! Ennyi. Ezeket rakd be egy dobozba, találj ki neki egy jó hangzó nevet,pl. "lichtmed" szabadalmaztasd külföldön és add el százezrekért. Kész a bioptron lámpa!

2009. aug. 8. 00:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem se használt az ismerőseim közül sem senkinek akik szintén ki próbálták különböző nyavalyákra.
2009. szept. 21. 20:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Minél többet olvasok róla annál bizonytalanabb vagyok. :-(
2009. nov. 27. 17:15
 9/9 A kérdező kommentje:
hát igen. ez olyan mint a H1N1. az előzöhöz kommentálva.
2009. nov. 28. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!