Az arcomat Aloe verával kenem, lesz valami hatása?
Eleinte kisebb részen próbáld ki,azonban nem hinném,hogy különösebb problémát okozna(Az aloénél inkább belsődleges használatnál intenek óvatosságra,pl. szívgyógyszerekkel együtt alkalmazva.
Az első válaszoló kapcsán eszembe jutott a bőrgyógyász,aki azt mondta nekem:"Tartósítószert és színezéket tartalmazó ételt nyugodtan egyen,mert az be van vizsgálva(...)de a gyógynövényektől óvakodjon,mert allergiát okoznak(kétségtelen,van pár(esetlegesen) allergizáló gyógynövény,de ez a kijelentés felettébb tragikomikus volt.
Próbáld ezzel a keverékkel.Én megcsináltam,Ettem is de csak kiváncsiságból.
Öcsémnek volt valami 1.5mm pörsenés a szeme héján. angliában ,kapott az orvosától valami kenöcsöt,és nem ment le nekicsak nagyobb lett.Adtam neki ebböl a készítményből ,és három hét múlva megszünt az a pörsenés ami itthon létekor két centi vol.Szerintem ha így csinálod nem szárad ki a bőröd.
Köszönöm a válaszokat. Az első válaszolónak:
Voltam bőrgyógyásznál, de konkrétan a drága kozmetikai szereket szokta ajánlani, ami nem hogy nem természetes, de nem is hatásos.
Csak zsíros a bőröm és tágak a pórusaim, egy cikkben olvastam, hogy jó rá, ezért gondoltam kipróbálom.
Ez a cikk: [link]
Kiütéseim nem lettek tőle, szóval lehet hogy csak erősen szárító hatású ezért viszket, húzódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!