Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » PVG azaz a pecsét viasz gomba...

PVG azaz a pecsét viasz gomba milyen hatással bírhat az őssejtekre?

Figyelt kérdés
Tudomásom szerint a PVG benne van a Magyar Csodában az OLIMPIQ stem X cell hatóanyagai közt. Önálló fogyasztása az immunrendszert erősíti és a májat is regenerálja. [link] itt is lehet róla információt kapni.
2009. aug. 5. 09:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Reklámozunk?
2009. aug. 5. 09:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom,hogy az őssejtekre milyen hatással van.De azt még a tudósok sem tudják,hogya természetes folyamatokba való beavatkozás milyen következményekkel járhat!Erre csak 20-30 év múlva,vagy még később lehet rájönni.Ezért nagyon meggondolnám a dolgot.
2009. aug. 5. 09:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Soha ne becsüld alá a természet erejét, ha ez reklám akkor egészséges próbálkozás. Egyébként nem tudtam sokáig az ilyen alternatív gyógymódokról, lehetőségekről. Gondolom az őseink is valamitől gyógyulhattak.
2009. aug. 5. 09:48
 4/8 A kérdező kommentje:
A kemoterápia már bizonyította, hogy ártalmas és mégis embereken alkalmazzák. Miért nem szüntetik meg, holott kódolható, hogy 3-5-7 éven belül a kemoterápia miatt kiújul a daganat - szórt formában. A helyes táplálkozással viszont féken lehet tartani a daganatot és ez bizonyított. Táplálkozás és annak kiegészítője= táplálékkiegészítő.
2009. aug. 5. 09:52
 5/8 anonim ***** válasza:
akkor fogyaszd egészséggel a kapszulás, és vhol máshol hirdessed, ne itt.
2009. aug. 5. 11:53
 6/8 A kérdező kommentje:
A pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum) egyik legértékesebb gyógyító gombánk, több mint 4000 éve ismerik és használják a Távol-Keleten. Jelenleg GANODERMA kávénak is forgalmazzák a világon a jól ismert gyógyító tulajdonságai miatt.Az OLIMPIQ stem X cell őssejt szaporító kapszulában is megtalálható, mert őssejt szaporító hatása is van, tudomásom szerint. Ez szerintem nem zavaró, ha érdeklődőm és keresem a normális válaszokat. Inkább segítsél és nézz utána, hogy az embereket helyes irányba terelhessük.
2009. aug. 5. 12:38
 7/8 anonim válasza:
[link] ha ez jobban megvigasztal, akkor az igazadat támasztja alá. Szerintem jónak kell lennie, mert természetes anyagot juttatnak be egy természetes élő szervezetbe.
2009. aug. 5. 18:47
 8/8 anonim ***** válasza:
hogy az őssejtekre milyen hatással lehet,azt nem tudom,de rák kezelésében használható,és használandó.remélem,segíthettem
2011. aug. 5. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!