Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Tanfolyam és beavatás nélkül...

Tanfolyam és beavatás nélkül tudhatok reikizni?

Figyelt kérdés

Lehetséges, hogy valaki tanfolyamok és mindenféle beavatások nélkül is tudja használni a reikit, vagy akármilyen energiákra épülő gyógyítást?

Mindenhol azt olvasom, hogy ezt meg kell tanulni... én nem tanultam, sőt nem is tudtam hogy létezik. Ökörködésből egyszerűen "rávezettem" magam, és amikor először segítettem valakin, ő nem értette mit csináltam. Én azt mondtam placebo.

De magamon is működik, kicsattanok. Évek óta csinálom, és nem tudom fel fogni hogy ilyen létezhet?

Nem vagyok bolond, csak olyanok írjanak akik tudnak segíteni, értenek hozzá stb.

2012. szept. 29. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Pedig jól mondtad. Placebo.

Ha fáj a fejem én is ráteszem a kezem, és enyhíti valamelyest. Ennyi.

2012. szept. 29. 17:27
 2/6 anonim válasza:
50%
"Tanfolyam" nélkül biztosan nem tudsz reikizni! Ettől függetlenül lehet más olyan veleszületett képességed, ami hasonló hozzá, vagyis tudsz valamilyen energiát átadni magadnak és másoknak a kezeiden át. Használd fel jól ezt a tehetségedet, és ne hagyd elkallódni! :)
2012. okt. 1. 14:34
 3/6 anonim válasza:
74%

Szia!

Beavatás nélkül nem tudsz reikizni, amit csinálsz az csak a bioenergia átadása, ami minden emberben megvan, csak különböző erősséggel.

Ha reikizni akarsz keress fel egy gyakorló mestert.

2012. okt. 2. 06:55
 4/6 Takács Jánosné ***** válasza:
Egyet értek az előttem írótakal, igen reikizni csak a beavatást kővetően lehet bísztós tetszeni fog a tanfolyam mert valójában meg tanulod honét jött és segít önmagadra találni sok sikert .
2012. okt. 2. 17:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Különös. Nem egyszerű dolgok ezek. Csont törés, bölcsesség fog, fejfájás, mensi, mindenféle. Stressz, depresszió stb. de még kapcsolat nélkül is meg tudom csinálni. Az ismerőseim már nem is kérdeznek, csak úgy kezelik ezt hogy ilyen vagyok, és folyton hozzám fordulnak.
2012. okt. 3. 10:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Minden valószínűséggel átlagon felüli energia átadó képességekkel rendelkezel. Ezen esetben lehet nincs is szükséged reiki tanfolyamra, kivéve ha lemerülsz az energia átadással. Akkor viszont javasolnám valamilyen tradicionális reiki tanfolyamot / képzést, ha komolyan foglalkozni akarsz a gyógyítással.
2012. okt. 5. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!