Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mit tanácsoltok torokfájás...

Mit tanácsoltok torokfájás kezelésére?

Figyelt kérdés
22F: Tegnap vlmikor a nap folyamán, késő délután, felszökött a lázam, s estére alig bírtam nyelni, ami még mindig tart. Nagyon fontos lenne, hogy estig megszabadúljak ettől a kíntol. Vlmi Ősi receptet ha tudtok, végtelenül hálás lennék ! Kössz.
2012. szept. 11. 08:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Mondják, hogy egy feles pálinka, nekem egyszer valami gyógynövényes pia is bevált (hubi talán). Kanál méz, sok forró tea, leves - ezek mind mossák le a bacikat. De egy este alatt ne várj csodát.
2012. szept. 11. 08:39
 2/5 anonim ***** válasza:

bárcsak nekem is felmenne a lázam...semmi kedvem suliba menni úgy hogy fáj a torkom és tiszta nátha vagyok..:S

amúgy egy nap alatt ettől nem fogsz tudni "megszabadulni"

2012. szept. 11. 08:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Igyál kalciumos pezsgőtablettát, vegyél be lázcsillapítót (arra nem szabad alkoholt inni!, sőt, tilos!), és szopogass Tantum Verdét. Ne igyál forrót, se hideget. Egyél mézet.

De lesz 3-4 nap, mire elmúlik. Ez van.

Egy énekes.

2012. szept. 11. 09:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha bátor vagy, akkor főzz egy gyömbérteát. Fogsz egy hüvelykujjnyi gyömbérgyökeret, meghámozod, és egy csésze vízzel leforrázod. Amíg meleg megiszod(durva az íze) és befekszel egy jó vastag takaró alá úgy két-három órára. Durván fogsz izzadni, de ne zavarjon. Miután kiizzadtad magad, cseréj ágyneműhuzatot, és az ágyneműt magát rakd mosásba vagy tedd ki szellőzni. Ezután egy citromfűtea sem árt, meg még egy csésze ugyanebből.
2012. szept. 11. 09:32
 5/5 anonim ***** válasza:
*este. Ez lemaradt a végéről.
2012. szept. 11. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!