Hol lehet gyereknek fület kifúratni hagyományos módon Budapesten? (nem kilövetni, hanem tűvel fúratni)
Szerintem válasszátok azt a fajtát, amit nem lőnek, hanem szúrnak,de nem tűvel! Olyan, mint a tűzőgép, csak eleve a fülbevaló vége hegyes, és azt szúrják át a fülön, és egyből rá is megy a "dugó" az ékszer másik oldalára, ahogy belemegy a fülbe.Kicsit sem fáj, csak annyit érezni, hogy megszorítja a füledet, kb. mintha te szorítanád össze az ujjaddal, 5 másodpercig tart, és a fülbevalót, mivel orvosi fém benne is hagyhatjátok, míg meg nem unjátok!
Nekem is ilyen van, nagyon féltem tőle, de tényleg hiába!Rögtön tettek is be 4 et és már kb 2 éve benne van, semmi gond vele:)Ja, amúgy kozmetikus csinálta, akinek van hozzá képesítése megcsinálhatja!
22l
Kozmetikus csinálhat kicsi babáknak is, aholén voltam, oda is rengszeresen visznek babákat, meg igen, kórházban is megcsinálják, ott kaptam az első 2-t :)
(előző)22l
Szerintem még tetoválós szalonokban is vállalnak ilyesmit...
Amúgy nekem születésem után a kórházban szúrták át a fülem, de mivel a baba füle pici, az orvos meghúzta és így a lyuk ferdén lett kilyukasztva, ráadásul ahogy nőttem, egészen a cimpám tövébe "vándorolt" a lyuk, 25 évig szenvedtem vele : erős fejfájást kaptam a fülbevalótól 1 órás használat után!
Végül meguntam és 25 éves koromban új lyukakat lövettem a fülembe, azóta semmi gondom, végre tudok fülbevalót viselni!
-----------------------
Kislányomnak is 5 éves korában csináltattunk lyukat a fülébe, nem is érezte a belövést, még aznap átcseréltem a belőtt fülbevalót egy aranyra és így 1 hét alatt szépen begyógyult neki a seb. :D
Annyira megdöbbent a kislány, hogy semmit sem érzett, hogy elfelejtett sírni is, pedig hüppögve ült be a kozmetikus székébe. (Inkább csak a fülbelövőgép durranásától ijedt meg egy kicsit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!