Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Dr. Szkopincev Dmitrij a...

Dr. Szkopincev Dmitrij a Calendula központban dolgozik. Mondana nekem valaki infót?

Figyelt kérdés

Egy méregtelenítő kúrán szeretnék részt venni. De elég drágák a kezelések. Tapasztalatokat várok, ha vannak.

Előre is köszi mindenkinek:-)

2009. júl. 28. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Ott voltam,három hétig.Valami konkrét kérdésed nincs?

Méregtelenítő kúrából három fajta van.

A Vamana(hányatás) a Viridzsina(hashajtás) és a beöntés.

Minden tisztító kúrát egy bizonyos ghí ivásával kell kezdeni, 3-7 napon keresztül.A ghí tisztított vaj.Reggeli helyett kell inni.

A méregtelenítések után 2-3 napos diéta van.

Nagyon nehéz,nagyon drága,de személyes tapasztalatom szerint megéri.És imádom az ott dolgozókat.:)

15/L

2009. aug. 10. 22:37
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon köszi, hogy válaszoltál:-) Én a tv-ben láttam, hogy forró zsákocskákkal végeztek méregtelenítést, egy emberen, azt próbálnám ki. De az az igazság, hogy több 100 ezrem nincs erre. Azt hallottam, hogy nagyon drága ott egy kúra. Konzultációra majd valószínű elmegyek, aztán majd meglátom.

Téged kezeltek ott? Mennyibe került, ha nem vagyok indiszkrét?

Üdv: Rita

2009. aug. 13. 07:25
 3/3 A kérdező kommentje:

ja, bocsi, persze, hogy kezeltek. Igazából az érdekelt, hogy milyen módszerekkel kezeltek, és hogy mennyibe került.

Előre is nagyon köszi?:)

2009. aug. 13. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!