Hogy kell használni a fülgyertyát?
A füled vaószínűleg nem fog kidugulni (tapasztalatból mondom), de egy csomó cuccod ki tud szedni a gyertya és nekem nem volt "mellékhatása".
Használni tényleg úgy kell, hogy a jelölt végét (a tölcsér alsó részét) a füledbe dugod, a másik végét meggyújtod.
De szerintem ne egyedül csináld, legyen valaki, aki fogja neked a gyertyát, és leszedegeti az elégett darabokat- mi azt egy csipesszel csináltuk.
Próbáld ki a gyertyát, de füldugulással tényleg jobb, ha elész dokihoz. Én csak a háziorvoshoz mentem, és már ott kiderült, hogy fülgyulladásom van. Én kaptam rá antibiotikumot, és el is mút tőle.
A fülgyertya csomagban lenni kell leirásnak. Olyat nem is szabad venni, amiben nincs. Ha jó minőséget szeretnél, akkor javaslom a Naturhelix fülgyertyáit, nekünk használt! Itt van a weboldaluk, ott a boltok listája is szerepel:
www.naturhelix.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!