Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Hogy kell használni a fülgyert...

Hogy kell használni a fülgyertyát?

Figyelt kérdés
Vettem ma két fülgyertyát. Viaszos az egész,és barátnőm azt mondta,hogy rakjam a fülembe és amelyik vége nincs a fülembe,azt gyújtsam meg,és tartsam oldalra a fejem,és kifog dugulni a fülem.Ez igaz? Hogy kell használni? 21vagyok.És még anyu se tudja:s
2008. máj. 13. 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Igen, elvileg a füledbe kell tenni, és meggyújtani. Ősszel én is kipróbáltam, semmit sem segített, így két nappal később elmentem fülészetre (füldugulás miatt). Az orvos enyhén szólva nem javasolta. Szerintem te is jobban jársz, ha inkább kérsz egy időpontot a fülészetre gyertyázás helyett.
2008. máj. 13. 17:24
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

A füled vaószínűleg nem fog kidugulni (tapasztalatból mondom), de egy csomó cuccod ki tud szedni a gyertya és nekem nem volt "mellékhatása".

Használni tényleg úgy kell, hogy a jelölt végét (a tölcsér alsó részét) a füledbe dugod, a másik végét meggyújtod.

De szerintem ne egyedül csináld, legyen valaki, aki fogja neked a gyertyát, és leszedegeti az elégett darabokat- mi azt egy csipesszel csináltuk.

Próbáld ki a gyertyát, de füldugulással tényleg jobb, ha elész dokihoz. Én csak a háziorvoshoz mentem, és már ott kiderült, hogy fülgyulladásom van. Én kaptam rá antibiotikumot, és el is mút tőle.

2008. máj. 13. 17:29
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Szia! Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nekem megfázásoknál sokat segitett a gyertya, persze egy db nem elég. 3-4 napon keresztül egyik nap egyik fül, másik nap másik fül. Tájékoztatot nem kaptál hozzá?
2008. máj. 16. 17:39
 4/5 anonim ***** válasza:
feküdj le ugy hogy a fejed féloldalra dontöd azt a papírfélére rárakod a gyertyát meggyujtod és a füledre rakod!
2008. aug. 19. 15:37
 5/5 anonim válasza:

A fülgyertya csomagban lenni kell leirásnak. Olyat nem is szabad venni, amiben nincs. Ha jó minőséget szeretnél, akkor javaslom a Naturhelix fülgyertyáit, nekünk használt! Itt van a weboldaluk, ott a boltok listája is szerepel:

www.naturhelix.hu

2009. szept. 1. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!