Probalta valaki mar a parlagfuvet allergia ellen?
Én ittam 3 napig és jobban lettem tőle, igaz nem allergiám volt. Az íze elég rossz volt, tényleg gyógyszer íze van. Azt tudom, hogy nem szabad sokáig inni.
Józan paraszti ésszel gondolkodva: A parlagfű GYOMnövény, az állatok SEM legelik le, pedig ők nem olvasnak internetet, enyhén mérgező.
Én nem innám ha agyonütnének sem.
3/4es vagyok
mert szerinted amit egyszer kitalálnak az soha nem tudja akármilyen kutatás megváltoztatni, és a wiki mindig naprakész és 100% pontos....
Az allatok lelegelik. Pl. a kecske. Az is egy allat...
Szerintem nagyon nagy kamu ez a parlagfu ellenes dolog. Ez volt regen is. De ennyi mennyisegu tartosito, meg E-betus komplexumok nem voltak az etelekben, sot a jarmuvek egestermekei sem voltak ennyire finomitottak.
Ha valaki tudna sajat tapasztalatokat meg megosztani azt megkoszonnem. (Szerintem mas "allergiasnak" kikialtott sorstarsaink is szinten)
Ez engem is erdekel! Hu ez a kerdes mar 12 eves.
A parlagfu meg eleg sok mas gyomnovenynek belyegzett noveny nem gyomnoveny hanem gyogynovenyek! Ez biztos. De a pontos hasznalatukrol en sem tudok biztosat mondani. Kerdezo megtudtal valamit azota?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!