fordítva.. rákkeltő hatású a mag belsejében levőmagban ugyanis van némi cián és egyéb kártevő anyagok
2009. júl. 24. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
2/12 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy mérgező anyagok vannak benne. Úgyhogy mielőtt megennéd, nézz alaposabban utána!
2009. júl. 24. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
3/12 anonim válasza:
állitólag igen rákellenes, pont a benne lévő cián miatt, és állitolag a gyógyszeripar nem engedi terjedni ezt a szert a rákgyógyitásban
2009. júl. 24. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
4/12 anonim válasza:
Én nem tudom, de az biztos, hogy én úgy nőttem fel, hogy minden nap 10szer elmondták a nagyszüleim és a szüleim, hogy nem szabad belőle sokat enni. És amikor többet ettem a hasam is fájt. Szóval semmiképp sem tanácsos sokat fogyasztani belőle.
2009. júl. 24. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
5/12 anonim válasza:
a b-17 vitamint nem engedik bizonyos körök használni
ez van a magjában ugyanis .. és hogy mennyire káros hm
a kemo és a sugár na az káros de viszont milliokba kerül .... és hogy tudjátok ezt tudja a b-17 vitamin
azok a rákosok akik elutasitják a a kemot sokan eszik !!
ne higgyetek el mindent amit a lefizetett média sugalllllll
2009. júl. 24. 19:16
Hasznos számodra ez a válasz?
6/12 anonim válasza:
Lepontozott válaszolónak van igaza: a magok tényleg B17 vitamint tartalmaznak, melyeknek tényleg rákmegelőző hatásuk van. A nagyszülők pedig valóban sokat mondták régen, hogy ne együnk sokat, de lehet. Persze ne zsákszámra, de nyugodtan.
2009. júl. 30. 07:24
Hasznos számodra ez a válasz?
7/12 anonim válasza:
A barack magja ciánt tartalmaz,kis mennyiségben még elviseli a szervezet, ez kb olyan 10 drb mag egy felnot személynek, de gyereknek 2-3 drb nál tobbet nem adnék.
Néz utána akár a lexikonban is vagy valamilyen egészségugyi portálon,mindenutt azt fogják mondani, hogy nagyobb adagban mérgezést okoz.
2009. júl. 30. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
8/12 anonim válasza:
Nem tudom pontosan. hogy rákkeltő-e vagy sem.
Az viszont biztos, hogy csak nyersen keserű a ninimális cián
miatt. Gondosan megszárítva nagyon finom, vannak térségek, ahol mandula helyett süteménybe teszik és senkinek semmi baja.Jómagam is rendszeresen fogyasztom, nem is keveset.Ha nekiölök, talán 1-2 marékkal is. Ezt már több mint huszonöt éve teszem és nem tudok róla, hogy rákos lennék.
2009. aug. 2. 15:26
Hasznos számodra ez a válasz?
9/12 anonim válasza:
A B17 vitaminnak (mely a kajszimagban található) komoly szakirodalma van a rákellenes és megelőző terápiákkal kapcsolatban. Bizonyos fórumoldalakon pro és kontra sokan mondják el tapasztalataikat, akik valamilyen B17 kezelés részesei voltak. Egyébként gyógynövényboltokban árulnak sárgabarackmag-olajat (50 ml kb. 1400 Ft), és szerepel a csomagoláson az ajánlott adag.
2009. aug. 9. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
10/12 anonim válasza:
Ez bizonyított tény, hogy rákellenes a B17, úgyhogy aki lepontozott az olvasson utána...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!