A beöntés kitisztíthatja a vastagbél utolsó szakaszait is?
Sajnálom a problémádat mert van hogy nagyon nehezen jönnek rá arra mi az oka az ilyen panasznak. Keresd meg a blogomat a cime Tervszerüen-nyítottan-egyszerüen élni ebben van 100 fejezet. de téged a
19.f. A belek, betegségei és diétája
18. f. Egyes szervek betegségeinél, étrendi kezelésként.
De nem ártana a máj működést és arra vonatkozókat is olvasnod. Tudniillik a fájdalom nem mindig ott jelentkezik, ahol a baj van, hanem máshová sugárzik ki. De sok minden t találhatsz a lélekkel vagy is a gondolattal való gyógyulást is-- mert olykor először semmi baj nincs csak a fájdalom -- így jelez a szervezet ha bárhol megszakad a lélek- energia szála és bizony más szervhez csapódva már tüneteket okoz.
Pl. valakinek asztmás rohamai vannak és agyon gyógyszerezik-- holott semmi baja egyedül a vese energetikai szála megszakadt és rácsatlakozott a hörgő-tüdő szálára --amikor a vese maximálisan müködik- akkor a szerencsétlen hörgő begörcsöl kinjában.
Érted most már? Elképzelhető hogy valami ilyesmi történt nálad is. Ehhez meg kell keresned azt a fejezetet, hogy
69.f.Gyógyulni a Lelkünk segítségével.
amit írok sok tekintetben egyedi, a munkám közben figyeltem és alkalmaztam valamikor intenzív nővér voltam De még többet akarsz tudni akkor keresd meg a másik 50 fejezetes blogomat is-- A létezés fantasztikuma. Ebben is rengeteg öngyógyítási gyakorlat van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!