Hogyan tudom javítani a vérkeringésem?
A sport a legjobb módszer. Egyél rengeteg halat, olajos halat, de kerüld a nem fehér húsokat és a zsírt, a vajakat, margarinokat.
Nincs kedvem többet írni, mert már vagy öt ilyen kérdésre adtam részletes választ. Használd a Googlet, csak ne a hiteltelen meg varázslós meg nőklapjás cikkekből tanulj.
Sport, sok kardio mozgás. Futás, úszás, biciklizés.
De miért nem szeretnél dokihoz menne? Akkor honnan tudod, hogy mi a bajod? Nem gondolod, hogy gyerekes, ha nem mész orvoshoz, amikor az azért van, hogy az egészségedet felügyelje?
Mozgással,
Masszázzsal,
Hideg-melegvizes fürdővel.
A kezemen és a lábamon is fáznak az ujjaim és ha például odaérintem a hasamhoz a kezem érzem hogy rettentően hideg. Ezt nem csak télen tapasztalom hanem egész évben! Voltam természetgyógyásznál és mikor végzett a kezeléssel szinte égtek az ujjaim, de 2 nap után ugyanolyan hidegek voltak!
Köszönöm a tanácsokat!
Ha a kezed hirtelen ( hideg víz szél) válik hideggé , meg márványszerű rajzolat van bőrödön az lehet raynaud jelenség ami többek között immunologiai betgségre utalhat. Keressél fel egy immunológust.
itt van egy részletesebb anyag arról a kit írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!