Mivel kezeljem a szemölcsömet?
Figyelt kérdés
Már két hete tapaszt használok rá, és majdnem teljesen elmúlt, de azért még kicsit látszik és nem akarom, hogy kiújuljon... Folytassam a tapaszt, vagy mondjuk próbáljam ki a Wartnert? Mit ajánlotok?2009. júl. 16. 10:31
1/10 anonim válasza:
folytasd a tapaszt, nekem is volt elég nagy és elég csúnya, ha kitartó vagy annyira eltűnik, hogy nem is fogod észrevenni, hogy volt ott vmi
2/10 anonim válasza:
azt a fagyasztós izét, amit reklámoznak. egyik ismerősöm szerint hatásos.
3/10 anonim válasza:
én vérehulló fecskefű tejnedvével kenegettem naponta többször. elmúlt, azóta nyoma sincs :)
4/10 anonim válasza:
Wartner. Ha nem megy le elsőnek, újból megpróbálhatod.
5/10 anonim válasza:
Wartner, direkt erre van. Kézre vagy lábra persze. Egyéb esetekben próbálkozhatsz házi cuccokkal vagy orvossal.
6/10 anonim válasza:
A Wartner tényleg leviszi. Egyébként milyen tapaszt használsz?
7/10 anonim válasza:
Én is tapaszt használtam.Teljesen elmúlt majd egy kis idő múlva ugyanott kinőtt.Ennyit a tapaszról.(Sholl-os)
8/10 anonim válasza:
Wartner - 3 szemölcsöt irtottam ki vele. Az egyik visszanőtt, de másodjára már nem. Mindezt ugyanabból a csomagból.
9/10 anonim válasza:
sima kézfertőtlenítő 200Ft kb 1-2 hét akatt eltünik
10/10 anonim válasza:
ByeWartot is használhatsz rá, ez természetes alapanyagú, fájdalommentes kezelést biztosít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!