Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Nagyon fontos . Mit tegyek?

Maddam kérdése:

Nagyon fontos . Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lezsibadt a labbam mit tegyek ? Nagy labujamba belement egy kicsike uvegszilank ki aratam szedni tuvel es probaltam is de nem sikerul es szut bejebb ment de mar nem erzem hogy szurna de ki se jott azt eszre vettem volna es attol felek most az belekerult a verkeringesembe mert le van az egesz labbam zsibadva nem took anyira ra alni mit tegyek?

2012. júl. 17. 09:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
okes reggelig varunk hatha jobbulok de majd irok ugy is elvisz a nya orvoshoz mar anyunak szoltam :)
2012. júl. 17. 10:40
 12/16 A kérdező kommentje:
nem tortent semmi ugyan ojan rosz elvan zsibadva de csak a lanfejem :S es itt kanadaba van ojan papir hogy orvaosi ellatas 1 evre szol mindig ujjitani kell denekemez nincs ujitva most 1 honapja jart le es igynem latnak el az orvosok vagyis ellatni ellatnak de fizetni kell erte es nem kicsi oszeget :S
2012. júl. 17. 13:07
 13/16 anonim ***** válasza:
akkor most mi lesz?
2012. júl. 17. 14:19
 14/16 A kérdező kommentje:
Mar nem anyira zsibad es megyunk a strabdra hatha jobb lesz man javultam :)
2012. júl. 17. 14:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Simán lehet tetanusz fertőzés is, nem hiszem hogy be tudna kerülni az üvegszilánk a keringésbe, csak ha kifejezetten egy elég nagy vénába jut be. Azt pedig észre veszed, mert rohadtul vérzik. Háziorvoshoz gyorsan, mert a tetanuszfertőzés halálos. De ha nem is tetanusz, akkoris minél előbb menj orvoshoz. Lehetőleg ma vagy holnap. De magadra is hívhatod az ügyeletet, az mégjobb.
2012. júl. 17. 16:05
 16/16 A kérdező kommentje:
hmm koszonom :) elmegyek az tuti :)
2012. júl. 17. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!