A rakkal kapcsolatos oldalakat keresnek, ismertek ilyet?
Figyelt kérdés
Edesanyamnal kiderult,h tudorakja van,ami mar csontban is attetett kepezett,illetve kiderult,h a mellekveset is megtamadta ez a kor.
Szeretnek olyan emberekkel beszelni akik ezen atmentek,es hatha tudna vki olyan gyogymodot javasolni amivel megallithato a betegseg,vagy Anyukam fajdalmai csokkenthetoek lennenek.
Nagyon koszonom mindenki valaszat
2009. júl. 9. 21:43
1/8 anonim válasza:
Hát nem akarlak elkeseríteni de az én családomban 2 embernek is volt áttétes rákja és hát sajnos nem élték túl!Én csak ezt azért mondom hogy felkészítsd magad erre!
2009. júl. 9. 21:46
2/8 A kérdező kommentje:
Fel nem lehet erre keszulni szerintem,de tisztaban vagyok avval,h nagyon sulyos betegseg ez,de a REMENY HAL MEG UTOLJARA!Es ezert is kertem itt tanacsot,hatha tud vki mondani vmit ami kiprobalhatunk Mi is.
2009. júl. 9. 21:55
3/8 anonim válasza:
Szia, én csak olyan oldalt tudok ahol komoly antioxidánsokkal foglalkoznak,,,de hátha segít.Itt találod meg a piacon a legerősebbet a Cacading Revenolt,A Neways cégre keress még rá,vagy írj privát és megpróbálok tanácsot adni. http//www.ylang-ylang.eu
Feltétlen nézd meg a b17hu.info web oldalt és írj nekik. Segíteni fognak és anyukád rendbe fog jönni és ne hallgass azokra akik a halálról beszélnek. Aki ilyen negatívan gondolkozik az saját magát temeti el és még esélyt sem ad a gyógyulásra.Ha így gondolkozna mindenki,akkor ki pusztulna az emberiség. Fontos az életmódváltás és a hús elhagyása. Hidd el tapasztalatból beszélek. A b17-ek segítenek.
2009. júl. 10. 07:14
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszt,fel is vettem veluk a kapcsolatot!!!
Igen En is ugy gondolom,h hinni kell abban,h meggyogyul,mert ilyen konnyen nem szabad feladni!!!!
Koszonom megegyszer a valaszokat!!!
2009. júl. 10. 07:51
7/8 anonim válasza:
Szia!
Én ajánlok neked egy alternatív gyógymódot, neve REIKI. Az alábbi oldalon olyan képzett reiki kezelők elérhetőségét találod akik már sikerrel gyógyítottak rákot és más krónikus betegséget is. Mindegyiküket személyesen ismerem és jól szívvel ajánlom:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!