Mit tegyek arcureg-es homlokureg gyulladas ellen?
Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 23:44
1/5 A kérdező kommentje:
sziasztok.en egy 16 eves lany vagyok.mindig elojon nekem ez a gyulladasos problema.valaki tud valami jo ellenszert? koszi
2009. júl. 8. 23:45
2/5 anonim válasza:
Menjél másik orvoshoz, mint akinél eddig voltál.
3/5 anonim válasza:
Kamillás gőzölés,az arcodat tedd a forró gőz fölé, persze valami törölközőt tegyél magadra.3X 10 percet kéne kibírni naponta.
Lehet sót párologtatni.A sóbarlangokban is jól el leeht ücsörögni.Ez is tísztítja a légutakat.
4/5 anonim válasza:
Reszelj le friss tormat es hajolj fole addig amig birod. Nagyon kemeny de jol kitisztitja az arcureget.
5/5 kempingbringas válasza:
Ugy tudom a kamillázás annyira nem jo,mert száraz meleg kell ha ilyen eset áll fent.Infra lámpa vagy meleg so.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!