Nekem jó pár éve volt talpi szemölcsöm. Először csak egy kis bőrkeményedést vettem észre, és nem is tudtam hogy mi az...
Majd amikor második is előjött, akkor elkezdtem nyomozni.
Innentől kezdve kezdődött több mint egy éves küzdelem.
Kezdtem egy több ezer forintos patikai ecsetelővel, ami semmit nem ért. Majd a természetes módszert is hónapokig alkalmaztam (v. fecskef.),az sem ért semmit.
Majd jött a bőrgyógyász, aki azt mondta, hogy kivágni nem szabad mert csak szétrobbantja a gócot és nagy az esélye hogy még jobban elszaporodik. És ajánlott egy pár száz forintos ecsetelőt, amit a patikában kevernek
(Collodium cum acido salicylico). kb egy bő hónap használat után teljes siker. A szemölcsök felszívódtak! :)
Pár hete újra előjött a talpamon egy apró szemölcs, és újra beszereztem a szert (mert a régi már beszáradt). Most kb két hete használom és már majdnem elmúlt a szemölcs. :)
3 éve szenvedek vele... egyre nagyobb.
1. Tyúkszemírtóval ecseteltem 1 hónapig, nem javult.
2. Verra-med nevű vényre kapható ecsetelővel, nem javult.
3. Jött a vérrehulló fecskefű, hetek után semmi változás
4. Bőrgyógyász kifagyasztotta, és kivágta, úgy tűnt meggyógyul, de visszajött, és nagyobb lett.
5. Fürdés után megkapargattam, többször mentem pedikűröshöz, és fürdések után teafa olajjal kentem. Még mindig semmi.
MOST vettem az előző által említett Collod.c.acid.salicylt, 1 hete használom, ami elhalt kikaparom. Reménykedek működni fog...
Ez a Collodium cum acido salicylico recept nélkül kapható?
Egyébként a vérehulló fecskefű számomra csak rövid távú megoldás volt, nyáron azzal kezeltem, el is múlt nagyjából, de most a télen visszajött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!