Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Egy hete fáj a fejem a bal...

Polassj4 kérdése:

Egy hete fáj a fejem a bal szemem fölött enyhén, néha erősebben, viszont köhögésnél, tüsszentésnél, erőlködésnél és lehajolásnál a fájdalom felerősödik! Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

2012. jún. 15. 18:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

bocicsoki2 köszönöm,asszem megtaláltam a gondot a cikkedben! kimásolom:"Az orr-melléküreg gyulladás (arcüreg-, homloküreg-gyulladás) esetén a gyulladt üreg felett a csont ütögetésre érzékeny, és a fájdalom előrehajláskor általában fokozódik."

az előrehajolásra fájás az stimmel meg kb a többi is :)

2012. jún. 15. 19:17
 12/15 anonim ***** válasza:

á. nemígy megy ez :D ehhez alaposabb vizsgálat kell.

arc vagy homloküreg gyulladásod van? meg vagy fázva?

2012. jún. 15. 19:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem akkor fáj ott ha nagyon magas a szemnyomásom. Egyébként glaucomás vagyok. Szerintem, menj el egy szemészetre, méghozzá elég gyorsan! Nekem kb 2 hónap alatt -2,5 romlott a szemem.
2012. jún. 15. 20:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Én is magas szemnyomásra gyanakszom.

Márpedig ha az, akkor siess a szemészhez, mert az gyorsan nyírja a látást.:(

2012. jún. 16. 09:00
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A saját válaszod is nagyon hasznos lenne az olvasók számára. Mit mondanál most a pár éve kérdező önmagadnak?

Egyébként életben vagy? Jól vagy? Fáj még a fejed? Változott az erőssége, jellege, gyakorisága? Volt bármi, ami segített, ártott, vagy hatástalannak bizonyult? Ha bármi egyéb eszedbe jut, hasznos lehet. Akár egy szó is.

Válaszodat előre is köszönjük!

2024. febr. 28. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!