Moksa elixír tapasztalatok? Segített már valakin?
Mi kb 3 hónapja szedjük a férjemmel. Ő nem tapasztalt semmi változást, én eleinte igen.
Egyelőre nem hagyom abba, adunk még neki esélyt.
Engem nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá tett, de volna még dolga.:)
Én egy 26 éves srác vagyok, akinek mindkét kezén gomba és ekcéma alakult ki kb 11 éves korában azóta folyamatosan megtalálható a kezemen. Már lézerrel is kezelték annyira elterjedt mindent próbáltam már végül egy szteroidos krémmel tudom vissza szorítani és időközönként teljesen eltüntetni. 2011 December 27-től kezdtem el szedni a moksa elixírt rendszeresen ahogy elő van írva. A 4-5 hónapba erősödtek fel a tünetek nagyon, aztán 2-3 hétig minimális bőrbajom volt azóta ismét ugyan úgy fennáll mint a moksa előtt van olyan hely ahol ha kijön vízhólyag és kinyomom eltűnik nem terjed tovább mint régen, de vannak bizonyos pontok ahol kinyomom és nem tűnik el hanem tovább terjed, nos ilyenkor kell használnom a szteroidos krémet. 9 hónapja szedem többet vártam volna már eddig, főként úgy hogy volt olyan akinek egész testes ekcémája volt 25 évig és 4-5 hónap alatt eltűnt, hát ez érdekes hiába nem vagyunk egyformák, nekem csak a két kezem kellene visszakapni.... Szerintem még ezt a 6 hónapot megvárom ami hátra van, de nem sok esélyt látok arra hogy megszűnjön ez az egész bőrbetegségem. Ha nem változik semmit akkor elgondolkozom hogy mégis hogy kaphatnám vissza a pénzem mert azt mondták annyi hónapig kell szedni ahány éve fent áll a betegség.
Amit még nem értek, hogy a rengeteg ember aki elkezdi szedni és 2-3 hét alatt változást érnek el, mi a francot éreznek mert sztem csak bebeszélik magunknak. 2-3 hét alatt semmi se hat ugyan már nevetséges és csak ilyeneket olvasok javarészt a neten semmi komoly tapasztalatot aki kigyógyult volna valamiből.
Várom a válaszokat! :)
"bebeszélik maguknak", erre csak azt tudom írni, hogy a leghatékonyabb gyógyír mindenre a hit. Ha hiszel benne akkor hatni fog, mert mindent az agy irányít.
Én egyébként azóta sem vettem meg a moksát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!