Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Combhúzódásom van! Hogyan...

Combhúzódásom van! Hogyan kezelhetem, hogy hétvégére elmúljon?

Figyelt kérdés
Vasárnap húztam meg meccs közbe a lábam, és azóta alap helyzetbe, állásnál, biciklizésnél nem fáj, futásnál enyhén, sprintelésnél, paszolásnál, lövésnél már nagyon fáj! Kenem sportkrémmel (Rictofit), meg Flectorral felváltva, illetve éjszaka Salonpas tapaszt teszek rá, már 4 napja, de semmi jele a javulásnak! esetleg valami más módszer, hogy minél hamarabb javuljon ,és hétvégére elmúljon?

2012. jún. 6. 15:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem is volt pár éve egy combhúzódásom. Akkor tesitanárom azt javasolta, hogy vegyek forró fürdőt és pihentessem. De így is 3 hétig sőt majdnem 1 hónapig fájt, többnyire akkor ha futottam, az utolsó 1-1,5 hétben viszont már csak hosszabb igénybevételnél "fájdogált".

De pár nap alatt nem fog elmúlni ha tényleg húzódás. És ha érzel rajta ilyen púpokat, akkor azonnal orvos, mert az már izomszakadás jele.

Tehát azt tudom ajánlani, hogy meleg vizes fürdő, sportkrém, és pihentetés vagy legalább csak alacsony igénybevétel, vagyis sprintet, ugrálást el lehet felejteni ha nem akarod, hogy még tovább tartson a gyógyulás.

2012. jún. 6. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!