S. O. S Aranyérre vmi házi gyógymód? Már egy hete kínoz, nem bírom tovább?
Figyelt kérdés
Bármilyen tipp érdekel. Csak azt ne mondjátok, h vegyek kenőcsöt, mert én nem tudok elmenni a gyógyszertárba, másnak meg nem szeretnék beszélni róla... :-/2012. máj. 21. 20:50
1/3 anonim válasza:
Nem szoktan ilyet írni, de erre csak azt tudom mondani, hogy ha ennyi eszed van, akkor szenvedjél. Majd ha TÉNYLEG fog fájni, akkor nem fogsz szégyellni segítséget kérni.
2/3 anonim válasza:
Kamillás ülőfürdő. Használhatsz még körömvirág kenőcsöt is a seb gyógyításra. / Azt talán nem ciki venni/
3/3 anonim válasza:
hmm... én is kipróbáltam mindent. a kamillát, a körömvirágot, meleg ülőfürdő, amiket itthon találtam gyógykenőcsök stb. semmi nem használt. aztán rászántam magam és elmentem a gyógyszertárba. 995 forintért vettem végbélkenőcsöt. 2 nap múlva jelentősen enyhűlt a fájdalom 1 hét múlva pedig jól voltam. szóval nem ciki, menj el, senki nem fog kinevetni vagy valami... nem te leszel az első aki aranyér kenőcsöt kér attól a gyógyszertárostól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!