Szolnok megyében keresek olyat aki kézrátéttelel tud gyógyítani?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne,mivel olyan súlyos betegséget kaptam,ami nem gyógyítható.Egyáltalán nem hiszek ebben a gyógymódban,de ki szeretném próbálni!
Köszönöm!
2012. máj. 21. 15:07
1/9 anonim válasza:
ha nem hiszel benne, teljesen felesleges kipróbálnod. én sem hiszek benne, viszont abban igen, hogy a hit gyógyíthat.
2/9 homo ludensz válasza:
Olyan betegséged van ami nem gyógyítható? Akkor hogy várnád el egy felelősségtudattal bíró alternatív gyógyítótól hogy csak rád teszi a kezét és hipp-hopp már gyógyult is vagy? Ráadásul még nem is hiszel benne.Próbálgatni lehet legfeljebb a pénztárcád lesz laposabb de a kíváncsiságod kielégül és a betegséged elmélyül.A kézrátétellel gyógyítás pld. a Reiki lehet eredményes ha a kezelő és a kezelt hiszi hogy javulás várható.
3/9 anonim válasza:
Kétezer évvel korábban kellett volna születned.
4/9 A kérdező kommentje:
Ezeket gondoltam én is!De még akkor se kaptam választ a kérdésemre!
2012. máj. 21. 17:55
5/9 A kérdező kommentje:
a reike-t kipróbálnám,de nem tudom milyen.Tudom a hit gyógyít,de csak egy részben.
2012. máj. 21. 17:59
6/9 homo ludensz válasza:
A Reiki egy olyan "módszer" amely felé fordulva teljes szívvel és lélekkel és meggyöződéssel azon munkálkodsz a gyógyítóval hogy a betegséged lassan visszahúzódjon. Ez minden alternatív gyógymódra igaz mert lehet hogy vannak csodás gyógyulások de általában csak a szívós munka szokott eredményt produkálni úgy mint a hétköznapi életben.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. máj. 22. 17:13
8/9 anonim válasza:
Szolnok megyében, konkrétan szolnokon lakik **ef. **val gyógyít. Ha gondolod keresd meg ez ügyben. Ha nincs Magyarországon, akkor Szolnokon vannak még bőven **sok. (igen, és akkor most jönnek majd a **t fikázó, és túlmisztifikáló kommentek)
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
(tökéletesen igazad van!)
2012. jún. 8. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!