Vizeletterápiát próbálta már valaki??
Csak olyan írjon, aki TÉNYLEG ALKALMAZZA, az írja le a tapasztaltait, OLYAN NE ÍRJON, AKI AZT ÍRJA, HOGY HÜLYESÉG, MIVEL ÉN IS EZEN A VÉLEMÉNYEN VAGYOK!!!!
Köszönöm.
Szia!
Édesanyám elmondása szerint gyerekként sokszor pisilték le horzsolt sebeiket,hogy a fertőzéseket megelőzzék!
Szomszéd anyóka aranyeres problémáit kezelte a saját vizeletével!A legutóbbi mosás két éve volt,azóta nem voltak panaszai.Bár nem tartozik a témához,de azért megemlítem,hogy ő fülzsírral kezelte a herpeszét ami szintén megszűnt!
Egyébiránt azt magam is megfigyeltem,hogy ha szabadban vizelek és a közelben méhek vannak,azonnal a vizeletemre repülnek és azt"isszák"!
Remélem nem gond,hogy bár magam nem alkalmazom,mégis Válaszoltam kérdésedre.
az megint más, én nem tartanám egészségesnek hogy az emberek a saját székletüket egyék (lásd ecoli vírus és társai)
a vizeletet a mai napig is megisszák bizonyos embercsoportok (lásd sivataglakók), de egyáltalán nem tartom egészséges ötletnek, egyrészt a vese a kiválasztott méreganyagokat a vizeletbe üríti, a másik meg hogy azért mégis a saját hugya az embernek! miért akarja valaki meginni vagy magára kenni? hát annyi millió gyógyterápia van a világon, miért pont ez???
Igaz,nem én kérdeztem,ellenben érdekelne a véleményed!
Légy szíves,küldd el nekem!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!