Mit tegyek? A 4 éves kisfiam hozzá jutott a papája gyógyszeréhez/gentos/ és egy szemet megevett belőle?!
Figyelt kérdés
Segítsetek2012. ápr. 19. 20:27
1/12 anonim válasza:
Vidd be az ügyeletre, és ha lassab tudtok érni oda, akkor "hányasd" meg! De mindenféleképpen vidd be az ügyeletre!
2/12 bensdorp válasza:
Ez homeopátiás szer, ami egy szinte végtelenszeres hígítás, egyetlen molekula hatóanyag kb. milliárdod eséllyel került bele abba a tablettába, így nem fog kiváltani a kisfiúban semmilyen hatást. (A tudomány mai állása szerint a nagypapára is csak placebohatása lehet.)
3/12 Lilsy válasza:
Ne aggódj, attól az egyszeri egy szemtől nem lesz semmi baja.
4/12 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nyugodjak meg és majd kikakilja?
2012. ápr. 19. 20:39
5/12 Lilsy válasza:
Pontosan. :)
Gondolom, te is, vagy van az ismerőseid között olyan, aki gyerekkorában evett meg gyógyszert, amit nem kellett volna. De az előttem szólónak igaza van, nagyon kicsi az esélye, hogy bármi baja lesz tőle.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors reakciókat! :-)
2012. ápr. 19. 20:41
7/12 A kérdező kommentje:
Lilsy, én neem,én csak kihánytam mindet, még azt is amit nem szabadott volna!!! :P
2012. ápr. 19. 20:43
8/12 Lilsy válasza:
Hát reméljük, a kisfiad nem hányja ki. Bár az csak egy tanulságos rossz élmény lenne, hogy a papa gyógyszerét nem piszkáljuk...
9/12 anonim válasza:
Nagyon jó volna, ha alaposan elzárnád a kisfiad elől a gyógyszereket, a tisztítószereket és minden mást.
Én azért bevinném az ügyeletre, mert egyáltalán nem biztos, hogy csak egy szemet vett be és csak ebből. Négy évesnél nem lehet tudni.
10/12 anonim válasza:
Adjál neki egy mentolos cukorkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!