Nu Skin étrendkiegészítők, mivel jobbak mint más étrendkiegészítő?
semmivel, sőt...
én is majdnem beléptem a rendszerükbe, de áldom az eszem, h nem tettem, 10 rugó 1 havi vitaminért baromi sok, úgy hogy bizonytalan az eredménye.
Van 1 természetgyógyász, ő letesztelte az összes hazai étrendkiegészítőt, kérdezd őt. www.segitsmagadon.hu a lapja.
Alapból mondhatnám, hogy azért jobb, mert mérhető az eredménye, sőt, a javulás mértéke is. Ez azért fontos, mert egy csomó másik vitamintabletta abszolút szintetikus, és a vivőanyagok hiányában nem épül be a szervezetbe, vagy csak nagyon kis %-ban.
+ itt a tapasztalat:
Én még csak 2,5 hete szedem, de már látványosan simább és szebb a bőröm, gyorsabban gyógyul bármilyen seb rajtam, és aktívabb vagyok (Lifepak + Marine Omega, amit szedek, de csak az ajánlott mennyiség 2/3-át).
Megjegyzem, eddig bármilyen másik vitaminkészítményt szedtem (pl. Centrum, Gravida) a világon semmilyen pozitív hatást nem éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!