A homeopátiás bogyókat szállításkor/tároláskor tényleg nem szabad mobiltelefon és egyéb sugárzó dolgok közelében tartani, mert hatástalanítja a szert? De mi van, ha már eleve a gyógyszertárban számítógép mellett tartják őket?
"Gyakori érv hogy állatnál meg babánál nincs placebo, pedig igenis van."
Én nem ezt vitattam, hanem azt, hogy a homeopátia gyógyító ereje nem csak a fejekben dől el.
Ennyi erővel akkor a régi időkben alkalmazott gyógyfüveket is kuruzslók használták szerinted?
Ne vicceljünk már. Kár volt ideírnod, ha csak feszültséget akarsz kelteni. Miért nem tudod elfogadni, hogy nem mindenki a nagy cégek által tömegesen termelt, több esetben mellék hatásokkal árult szereket részesíti előnyben?
Egyébként nem az a lényeg, hogy átverés-e, hanem az, hogy azok akik hisznek benne azoknál több esetben javulás tapasztalható.
Ami lehet részleges (betegségtől függően) és teljes tünetmentes gyógyulás. És csakis ez számít.
Egyébként írhatsz bármilyen témát pont az internetnek nem kellene teljes mértékben hinni. Bármilyen témában megtalálható egy cikk ami mellette áll ki, hogy milyen jó az a valami. De található egy másik is ami meg a sárba tiporja. Úgy, hogy ennyit az internetes szakvéleményekről. Nézz szét a valóságban, a környezetedben és abból szerezz tapasztalatokat. Ne ott, ahol bárki végzettség nélkül bármit írhat. És ez igen vonatkozik az én írásomra is. Nem kell elfogadni, nem kell elhinni, de egy normálisan gondolkodó ember nem csak egy írás alapján dönt, hanem figyelembe veszi mások véleményét is és ezek alapján fog remélhetőleg a legjobban dönteni.
A homeopátia gyógyít!
1.Olyan betegséget is, amire az orvos barátunk azt mondta, ennek az okát nem fogják tudni megtalálni, meg, hogy hát ez hormonális probléma. Azt a bizonyos betegséget homeopátia és akupunktúra teljesen megszüntette.
2. A magas vérnyomást amelyik úgy kezdődik, hogy 160, placeboval, ha három életed van akkor sem tudod levinni. A homeopátia pedig itt is műkködik.
3. Az angol királyi család tagjai is homeopátiával gyógyulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!