Mennyibe kerül a fülgyertya?
Szia!
Én a múlthéten vettem és két darab gyertya /ennyi van egy csomagban/ patikában 1000 Ft. volt.
Szia!
Én is elég gyakran használom, de nem 1000 Ft- ért veszem a 2 db-ot, hanem 230 Ft-ért/db.
Szerintem használ is. Jó vérkeringésre, gyulladásokra vagy csak egyszerű tisztításra is.
Fülgyertyázás:
A fül külső hallójáratába helyezett gyertya égése során hőhatás és enyhe vákuum keletkezik.
A hőhatás keringésjavító, az enyhe vákuum jótékonyan befolyásolja a betegség, rendellenesség, külső eredetű traumák, fertőzések folytán rosszul átjárhatóvá vált üregrendszert. Emellett a fülzsír fellazításában is segít. A fent leírtakon túl a fülgyertya működése stimulálja a külső hallójárat mélyén, a dobhártya közelében elhelyezkedő fülakupunktúrás pontokat, melyek egyéb módon alig elérhetők.
A fülgyertya égése közben a gyertya alsó részén a fülbe kilépő, kis mennyiségű füstgáz – illóolajgőz keverék (összetevői révén) szintén jótékony hatású.
A fülgyertya, működése során – a természetgyógyász, bioenergetikus szakemberek szerint – jótékonyan befolyásolja a kezelendő személy deformálódott bioenergetikai rendszerét, energiaképét.
A gyertya alján több rétegű, steril gézből készült lapocska akadályozza meg az égéstermék esetleges kihullását a fülbe, bőrre. A gézlapocskát a termék saját anyagából készített gyűrű szorítja a gyertya aljára.
Kb ezt találtam itt, ez igen jó oldal: www.naturhelix.hu
Ja helyesen az oldal: [link]
Érdemes elolvasni, sok jó dolgot találtam rajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!