Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mi a legjobb ezekre a tünetekre?

Mi a legjobb ezekre a tünetekre?

Figyelt kérdés
Megfáztam elkezdett fájni a torkom és érzem hogy a manduláim is kezdenek nagyobbodni, mi a legjobb vény nélküli "gyógyszer" amit be lehet könnyen szerezni a gyógyszertárban és nem is egetrengetően drága? Előre is köszi!!
2012. febr. 6. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Homeogene 9.
2012. febr. 6. 20:13
 2/5 anonim válasza:
streptils nálam nagyon hatékony főleg a mézes citromos
2012. febr. 8. 19:28
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. febr. 9. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:
C vitamin...megelőzésre is...mindig, minden nap! Napi 1000 mg, és soha nem leszel beteg, náthás. Ha még D vitamint is szednél, évekre elkerülne minden nap. Télen akár 3-4 ezer egységnyi D kéne! Pótold!!!
2012. febr. 14. 22:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Ó ha lenne miből pótolnom megtenném, c-vitaminnal jártam úgy hogy szedtem aztán nem tudtam venni és olyan beteg lettem mint a fene. Inkább maradok közepes szinten vele és túlélem évente ezt a 2 napot :)
2012. febr. 15. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!