Ti hogyan méregtelenítitek a szervezetetek?
és ha felvennék egy ilyen bugyit: [link]
azt egy keringőre való felhívásnak vennétek?
Semmi baj.
Köszönöm első válaszoló!
Ha van funkcióképes májad és veséd, akkor sehogy.
Ha nincs, akkor máj- és vesetranszplantációval, dialízissel.
Én Colone Cleanse-vel,ehhez szedek még multivitamint,green mixet(dm-ben kapható),és halolajkapszulát.Mindemellett 4,5 liter vizet iszok,ebból egy liter tea(salaktalanító,méregtelenítő,szűztea).
És próbálok szénhidrát és zsírszegényen táplálkozni,tojás ,burgonya és a teljes kiörlésű tönkölylisztből készült galuska levesbe az,aminek nem tudok ellenállni,tejtermékek közül csak zsírszegény tejföl és tej,néha fehér hús,sok hal,sok zöldség.És hát persze semmilyen ízfokozó(csak bio leveskocka),előregyártott termék,finomliszt!Aztán persze ott van a mozgás is,kétnaponta megyek intervall edzésre.
Éhes se vagyok,mert naponta 3-4szer eszek,és azért a krumpli meg a tojás eléggé ad energiát(és nem csak az az agyonreklámozott telítettségérzet van a két marék magtól,meg párolt zöldségtől).
Így egész másképpen érzem már magam a bőrömben,fogytam is sokat(és centikben,nem kilóban mérem),szal nagyon megéri!
Kedves Érdeklődő!
Nekem sokat segített egy méregtelenítő komplett kúra, mely három hónapos, és évente kétszer érdemes megcsinálni. Több készítmény együttes alkalmazásával, melyet itt most a reklám miatt nem neveznék meg, de privát üzenetben szívesen elküldöm! Ősi, keleti teakeverék és egyéb gyógynövény kombinációk, persze az ajánlott kúra szerint. A kúrám "mellékhatása" még 13 kg lefogyást is eredményezett. De mindenesetre mai modern világunkban elengedhetetlen a rendszeres tisztítókúra, mivel egyre több mérgező anyagnak vagyunk kitéve a levegőből, táplálékainkból stb. E káros anyagok legyengítik szervezetünk védekező képességét, immunrendszerét és növelik szervezetünk elsavasodását is! Ezért rendszeresen méregteleníteni és lúgosítani kell szervezetünket! A sok folyadék bevitel, elosztva egész napra, már önmagában sokat segít. Felnőtt embernek legalább 2 és 1/2 liter csapvíz, szénsavmentes ásványvíz, vagy natúr gyógynövény tea elfogyasztása kellene minimum. Emellett magas antioxidáns tartalmú gyógynövény, táplálék kiegészítő rendszeres fogyasztása is sokat segít, de van egy Chitosan nevű, vörös-rákok páncéljából készített táplálék kiegészítő is, mely kiemelkedően hatékony minden káros anyag, többek között a nehézfémek és a sugárzó anyagok eltávolításában is. A WHO kitüntetéssel ismerte el e terméket és az ENSZ is ott van a fogyasztók között. A hosszú élet-, és egészséges élet titka a rendszeres méregtelenítés és a tudatos táplálkozás!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!