Cannabis-Marihuana. Melyik webshop-ban lehet magokat venni ami megbízható, jó minőségű és olcsó? Belinkelnéd?
holland oldalrol erdemes magot rendelni! Umugy tele van a termesztessel kapcsolatos irodalommal a net.
A rendorsegnek kisebb gondja is nagyobb annal mintha valakinel talanak 4-5 novenyt! Az meg boven eleg egy embernek, nem ezen kell ezen elni!!!!!!!
Találtam sok oldalt, de nem tudom, hogy melyik a megbízható.
S hallottam olyat is, hogy a Hollandiából küldött csomagokat/leveleket alaposan megvizsgálják :(
S az ár is változó, van ahol 20euró máshol meg 100-ért is árulnak. Amúgy melyik a legerősebb fajta? Mi a neve?
A fajták közt nem mindig van sok különbség, gyakran csak kitalálnak hangzatos neveket. Lehet rendelni Britt oldalakról is, itt van egy térkép ahol azt írja hol legális a mag árulás, szóval ezekből valószínűleg bírsz magokat rendelni.
Annyit hozzáteszek, hogy lehet Ausztriából is venni:
én ezt ajánlom én még nem rendeltem de sok jót hallottam róla nagy a választék
Az utolsónál elég olcsón lehet vásárolni.
És mellesleg ez is jó:
Itt már drágábbak az árak de nagy a választék és a minőség is jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!