Meddőségi problémák kezelésére szeretnék akupunturás kezeléseket. Ismertek jó helyeket?
szia, nekem ez segített, nagyon hamar teherbe esni
kicsit ijesztő, kicsit fáj - de csak ajánlani tudom
Dr.Oanh igazi profi - szakmai múltját,hátterét is ismerve
Köszönöm szépen!! Mindenképp elmegyek!!
Neked volt valami orvosilag bizonyított oka a problémádnak? Vagy csak úgy kiprobáltad?
szia,
hormonzavar volt, nem találták meg az okát, pedig évekig vizsgálgattak. A dokimnak aztán szóltam, h én ezt nem csinálom tovább, gyereket szeretnék, nagyon hamar ...
Hormonpótlás + gyógyszeres kezelést kaptam.
közben egy vietnami származású ismerősősömnek elpanaszoltam a bajaimat és ő ajánlotta dr.Oanh-t, úgyhogy első kezelés után jött is a babó :-)))))))
Sok sikert neked!
előző vok
nem vagyok annyira bátor, h csak úgy próbálgassak ismeretlen dolgokat, ezért alaposan utánanéztem a módszernek. angol és magyar nyelvű irodalmat is elolvastam.
Jaj, ez nagyon jól hangzik! Köszönöm! Holnap fel is hivom, minel előbb el is megyek. Nálam nem hormon problémák vannak..több vetélésem volt és nehezen is esek teherbe. Úgy tűnik véralvadási gondok vannak.
Tényleg köszönöm. Remélem hamar eldicsekedhetek neked a jó hírrel én is. Mindenkébb megírom a tapasztalatom.
szia, első vok
Sikerült Dr. Oanh-t megkeresni? Segített a problémáidon? Remélem boldog babás vagy már!
szia, nagyon örülök hogy összejött
mi is babát várunk, és ő is 15 hetes a pocimban, és tegnap már mocorgott is!
igy kerek a világ!
kellemes és boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!