Lúdtalpasok, ti hogy oldjátok meg a mezítláb járkálást?
Figyelt kérdés
Ugye elvileg a lúdtalpasoknak sokat kell mezítláb járkálni, ti hol szoktatok?2012. jan. 2. 17:31
1/5 anonim válasza:
Én itthon egyébként is mezítláb szoktam járkálni. (de azért zokni általában van rajtam). Nyáron az csodának számít, ha veszek fel itthonra, -akár udvar, akár kutyaól, akár fű- papucsot.
2/5 anonim válasza:
zongorán, addig lépegetsz még a lépéseid boci boci tarka hangzású nem lesz, ha a szamárindulót nyomja addig gyakorolj még nem tarkul, de ha a für elis-t hallanál akkor mentő amputáció
3/5 anonim válasza:
Gyakran utcán is járkálok mezítláb, csak figyelni kell, hogy hova lép az ember. Valamint futni is mezítláb szoktam.
4/5 Wolfie75 válasza:
Hasznos a mezítláb járkálás egyébként is, nem csak lúdtalp esetén. Az egyik legjobb talpmasszázs.
5/5 anonim válasza:
Főleg flip flopban járok, füvön, természetes talajon szeretek mezítláb is de kemnyen pl járdán fáj tőle a lúdtalpam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!