Illóolajat párologtattam, miért nem érzem az illatát? Mit csináltam rosszul?
Figyelt kérdés
Lehet ,hogy túl sok vizet raktam és ahhoz képest túl kevés illóolajat? Szinte semmi illatát nem érzem, most csináltam először,szóval nem igazán tudom,hogy miből mennyit kell rakni. Kerámia párologatatóm van, amibe teamécsest kell rakni...2011. dec. 29. 23:15
1/11 anonim válasza:
a teamécses fölé raksz egy kis tálkát,bár ha párologtató akkor van rajta,bele egy nagyon kevés víz és rá az illóolaj
Amúgy ha szar minőségü az olaj,attól is lehet,hogy nem érzed
2/11 anonim válasza:
Majdnem teleengedem vízzel, majd 10 cseppet szórok bele az aromából. Úgy már érezni.:)
Enyém ilyen:
3/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, bár még mindig nem tudom,hogy akkor most kevés vizet rakjak vagy sokat..
2011. dec. 30. 00:37
4/11 anonim válasza:
Majd kitapasztalod. Azt írod, hogy még csak először használtad. Legközelebb kevesebb víz, több illóolaj. Ennyire egyszerű.:)
5/11 A kérdező kommentje:
oké, köszi a választ.
2011. dec. 30. 16:11
6/11 anonim válasza:
Az illóolaj minősége tényleg érdekes.Idő is kell neki,míg elkezd párologni.Én 5 cseppet teszek a teli bödönbe és egy idő után durva illata lesz(főleg aromax)
7/11 A kérdező kommentje:
Melyikek a jó minőségűek? Igazából ami nekem van, azon nincs semmilyen márkanév, csak az,hogy ki készítette
2011. dec. 30. 17:48
8/11 anonim válasza:
Én olyanokat használok, amin a forgalmazó Á. Edit Bp. cím, és még telefonszám is van.
Amúgy fahéjas alma a kedvencem.
9/11 A kérdező kommentje:
utolsó: nekem is olyanom van, csak vaníliásban:)
2011. dec. 31. 11:22
10/11 anonim válasza:
Nekem is Á. Edit van. Sültalma illatú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!