Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Erős izzadásra mit tudtok...

Erős izzadásra mit tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
2008. márc. 28. 18:22
1 2
 11/18 anonim válasza:
Szerintem is első a méregtelenités NEERA kúra ami sokaknak nehéznek tünik de nem az.És INFRASZAUNÁVAL is érdemes próbálkozni ez a kettő együtt szuper.Fogyaszt, méregtelenít, és feszesít. Egy ilyen kúra után én röhögve bírtam a nyári hőséget és ha picit megizzadtam semmi szaga nem volt.
2009. máj. 9. 19:49
 12/18 anonim ***** válasza:
kedves 11:53! szóval, ha valaki az izzadtságszagot és az izzadást is meg akarja szüntetni, a solutio antisudoricát és a 80%-os alkoholt is használni kell? előre is köszi!
2009. szept. 7. 17:32
 13/18 anonim válasza:
és ennek a s.a-nak biztos nincsenek káros hatásai?
2010. febr. 21. 20:59
 14/18 anonim válasza:
Van egy 72 oras izzadas gatlo, aminek a neve certain dry. ettol 72 oran at tenyleg semmit sem izzadsz. este, tusolas, furdes utan, elalvas elott kell felvinni a honajra. hihetetlenu jol mukodik. en is izzados vagyok, stresszhelyzetben ot masodperc alatt a konyokomig le tudok izzadni, es nekem is nagyon sok problemam volt ezzel. Azt hiszem kicsit bonyoult beszerezni, mivel ez egy amerikai keszitmeny, de ha kitartoan keresed, bizosan ratalalsz. Remelem segitettem!
2010. márc. 2. 16:17
 15/18 anonim válasza:
nincsennek szerintem,én 2 éve használom a s.a-t és teljesen jó!minden megszűnt,csak az első 3 alkalomkor csípte,de ennyit ki lehet bírni érte szerintem.
2010. márc. 9. 17:03
 16/18 anonim válasza:
irtak hogy lehetnek káros hatások mert nem izzadsz. de ez hulyeség. járj el szaunába-ott izzadsz mint a pokolban
2010. márc. 11. 16:28
 17/18 anonim válasza:
nekem is a vichy deoja vált be,kék kupakos nagyon erős izzadásra való. használtam s.a.-t,de nekem az nem használt semmit sem :S
2010. aug. 4. 23:22
 18/18 anonim válasza:
nekem meg ez a Vichys nem használt:/ de mondjuk én mindig reggel viszem fel pedig este tusolok lehet ez a baj:/
2010. szept. 25. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!