Pattanások ellen mit lehet csinálni?
venni arctisztítót, tonikot, krémet és használni
ha nagyon vészes elmehetsz bőrgyógyászhoz vagy kozmetikushoz
vannak pl. alapozóban direkt pattis bőrre való verziók, ha szükséges, akkor csakis ilyet használj
Zynerit rázókeverék
ill. Beautycycle arctisztító+ pattanáselleni krém nekem beválik :)
A zynerit tenyleg jo...csak az a baj vele, hogy leszaritja a pattanasokat,ez pedig azt vonja maga utan, hogy a szervezeted a kiszaradas ellen meg tobb zsirt termel ezert nemhogy eltuntetne, de meg jobban zsirositja az arcot...ezert en nem janlanam.Amugy en is probaltam mar.
Amit ajanlani tudok: kénes szappannal moss arcot minden este(de csak 1 nap 1szer, mert ha tobbsyor hasynalod, megint az ellentetet valtja ki).
Minden heten 2 este arcmosas utan puliszkaliszttel dorzsold at(ne durvan!!!) az arcodat, majd kend be mezzel(eredetivel lehetoleg!) es hagyd rajta 10 percet, kozbe parold az arcod, hogy minnel melyebben tudjon hatni a mez.Utanna lemosod es jol bekened kremmel.
Nekem ezt ajanlotta egy borgyogyasz es hatott is.
Jah es a belso kezeles is fontos: immunerositokurat tarts 3 honaposat.
Nekem a majammal volt es van gond, ha hasaburgonyat eszem, masnapra mar latszik, szintugy mint az alkohol vagy a fuszeres etelek..
Hajra!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!