Borzasztóan viszket a fejbőröm, mit tehetnék?
Szépítő gyümölcssav
Almaecettel a szép hajért
Az almaecet rendkívüli hatással van nem csak a hajra, hanem az egészségünkre is!
A fejbőr kellemetlen viszketését meg lehet szüntetni almaecetes vízzel.
A bedörzsöléshez kis mennyiségű almaecetet oldjunk fel tízszeres mennyiségű vízben.
Az almaecetes öblítés is rendkívül jó hatású a hajnak. Könnyen fésülhetővé teszi, és szép fényes lesz tőle.
Köszönöm a válaszokat! :)
Ugyanazon hajmosásnál nem használnék ecetet+szodabi-t, mi régen azzal robbantgattuk szét a kinder tojás műanyagját, szóval a kettő együtt lemarja a fejemet is :D
tegnap 18:50 ez butasag, te is tudod.
En honapok ota hasznalom, szodabikarbonaval mosom a hajam (+fejbort) utana vizzel kioblitem, utana almaecettel leoblitem a hajam (spriccelos flakonbol szorok ra, kicsit rajta hagyom) majd vizzel kioblitem es szaritom.
Sokkal fenyesebb es kezelhetobb, az amugy vekonyszalu es 'makacs' hajam es meg egybe van a furdoszoba is...
Szódabikarbóna (NaHCO3)
Felhasználása [szerkesztés]
zsír-, kávé- és teafoltok eltávolítása ruhákról, szövetekről;
makacs szennyezések tisztítása edényekről, csempékről, hűtőgépből, sütőről stb.;
fogak fehérítése (ha fodormentaolajat adunk hozzá, az íze se olyan rossz);
ezüst patinamentesítése;
haj, fejbőr korpátlanítása;
izzadás csökkentése;
gyomorégés megszüntetése;
szacharin tablettázására;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!