Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Galagonyatermésből teakészítés?

Galagonyatermésből teakészítés?

Figyelt kérdés
Vérnyomásra iszom boltban vásárolt galagonyavirág-hajtásvég teát, ami eddig nagyon is jól bevált. Olvastam, hogy galagonyatermésből is lehet ehhez hasonló teát készíteni, sőt termést is lehet kapni boltban így kiszerelve. Viszont és hozzájutottam most egy jó nagy zacskó kirándulás alkalmával szedett galagonyaterméshez és kérdésem az lenne, hogy ebből hogyan kell a teát megfőzni? Egészbe kell a bogyókat vízbe dobni, vagy fel kell törni a kemény magot? Ki kell szárítani vagy nem? Előre is köszi a segítő válaszokat.
2011. nov. 23. 20:38
 1/2 anonim ***** válasza:
www.edenkert.hu Nagyon jól leírják a teakészítésést, szárított és friss termésből.
2011. nov. 23. 20:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez igaz, találtam is hasznos dolgokat az oldalon, de konkrétan, hogy a galagonyának a csonthéjas magját össze kell-e zúzni, avagy egészben kell a termést kifőzni, erre nem kaptam választ itt sem... :/
2011. nov. 23. 21:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!