Ajánlanátok egy jó kineziológust Szegeden?
Figyelt kérdés
Előre is köszi.2011. nov. 17. 09:07
1/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de az az én bajom, ha kidobálom a pénzem:)
2011. nov. 20. 12:18
2/4 rianas válasza:
Inkább ne menj kineziológushoz... Saját tapasztalat.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de még mindig a kérdésemre várok választ. Lehet, hogy neked rossz tapasztalatod van, de legalább 3 embertől hallottam pozitív tapasztalatot, akiket tényleg ismerek.
2011. nov. 21. 14:21
4/4 anonim válasza:
Tudod kérdező a hit a sajátunk. Hihetünk bármiben csak egy a lényeg ne hogy pofára ess! DE mint az előttem szóló azt ajánlom ne tedd ha sok felesleges pénzed van és kíváncsi is vagy akkor pedig tedd meg. de rejtve ajánlom, hogy ne keresgélj hiába hogy tervszerűen nyitottan egyszerűen élj ha érted mire céloztam cü...cö mert nem ajánlhatok blogot itt ezen oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!