Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Tisztító kúra okozhat megerősö...

Tisztító kúra okozhat megerősödött hüvelyi folyást?

Figyelt kérdés

Belekezdtem egy tisztító - lúgosító kúrába. Azzal tisztában vagyok, hogy az elején jelentkezhet fejfájás, orrfolyás, súlyosbodhatnak a tünetek, viszont olyat nem olvastam sehol, hogy okozhat erősebb folyást is, és arra gyanakszom hogy az lehet az oka. lehetséges ez?

Olyan válaszokat nem kérek, hogy menjek orvoshoz, meg ilyenek, ha olyan súlyos lenne vagy olyan sokáig tartana, elmennék, de az a típus vagyok, aki orvosok nélkül próbálja megoldani a problémáit. Köszönöm :)

2011. nov. 2. 09:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy tisztító folyamat elindíthat immun válaszokat... ennél többet csak a doki mondhat.
2011. nov. 3. 23:19
 2/2 A kérdező kommentje:
közben eltelt pár nap, javult a helyzet, köszönöm a választ :)
2011. nov. 4. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!