Thai masszázs, reiki. Ki mikor menne?
Kedves mindenki!
Férjem természetgyógyász,most kezd praktizálni.
előtte közvéleményt kutatnánk,hogy milyen időpontokban lenne igény thai masszázsra,reikire-elsősorban-
ha menne valamelyikötök ilyen kezelésre,milyen időpontban menne szívesen? kora reggel munka előtt,estefelé hétvégén,bármilyen választ szívesen veszünk,segítene az indulásban :
köszönjük!!
Először is EZ NEM REKLÁMOLDAL! Hirdess máshol!
Másrészről az, hogy valaki elvégez egy gyorstalpaló thai masszázs kurzust, nem jelenti azt hogy rögtön megfelelő és elég gyakorlata lesz a kezelésekhez.
Aztán a REIKI. Erről meg inkább ne is beszéljünk, annyi a kókler aki csak megfejné a beteg embereket. Az hogy valaki reiki tanfolyamot végzett még semmi, onnan még sok-sok ÉV gyakorlás és tanulás vezet odáig, míg megtanulja a praxist és azt kiválóan is tudja alkalmazni.
Azt mondhatja el magáról, hogy érett a reikivel kezelésre, mások segítésére, ha már sikerrel kezelt olyan betegségeket is mint rák, cukorbetegség, szklerózis multiplex, gerinc sérv, stb.
Ezért tart itt a világ mert sokan így gondolkodnak mint Ti, hogy hopp elmegyek tanfolyamra, holnap meg én fejem a beteg hozzám fordulókat!
Gondolkodjatok el ezeken!!!
"kedves" hozzászóló!
1. nem reklámoztam semmit. érdeklődtem. vagy láttál nevet,címet stb??
2.nem tudhatod h a férjem mit,mikor végzett,mit tanult és meddig. jó lenne ha nem ítélkeznél.
3.ha neked nem szimpi a természetgyógyászat,szíved joga,de nem kéne mindenkit egy kalap alá venni. nyilván van olyan is aki kókler. bár nem tartozik rád, de a férjem évek óta tanul,egyebek mellett pedig belgyógyász orvos,de a természetgyógyászat felé is fordult,h az embereken minél jobban tudjon segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!