Hol találok asztmát enyhítő jógagyakorlatokat a neten?
Anyukám asztmás,szed rá gyógyszert is, napközben csak kicsit köhög, de amikor lefekszik, akkor nagyon erősen, rohamszerűen tör rá... Hallotta egy kolléganőjétől, hogy lehet valahol "netes, asztmásoknak való jógatanfolyamra" jelentkezni, de linket nem adott, én meg nem találtam googlen ilyesmit.
Előre is köszönöm a segítséget!
szerintem ha eljár egy sima tanfolyamra akkor ugyan úgy segíteni fog, mert ez az általános egészséget javítja.
De megkérdezhetsz erről egy jóga oktatót is.
A jógához nem értek, de más módon segíthetek anyukádnak rajtad keresztül.
Nem tudom, hallottál-e már arról, hogy nagyfokú C-vitamin hiány miatt kialakulhat asztma. Nálunk nagyon sok asztmás beteg is meggyógyult már, ezért bátran javaslok édesanyádnak nagyobb adagokban C-vitamint. Ez azt jelenti, hogy ha eddig nem szedett, akkor csak fokozatosan emelve az adagot, el kell kezdeni pl. napi 500mg-mal, majd szép lassan egészen addig növelni a napi bevitelt, amíg nem lesz anyukádnak laza a széklete. Éspedig ez azért van, mert ha valaki a szükségleténél többet eszik meg C-vitaminból, az a széklettel ürül ki. Tehát meg kell maradni annál a mennyiségnél, ami még nem lazított a székletén. Ha ez mondjuk napi 5000mg, az sem baj, teljesen természetes, hogy egy beteg embernek nagyobb a szükséglete egy átlagos egészségi állapotú emberénél. Jó lenne folyamatosan ellátni a szervezetét nem csak C-vel, hanem az összes létfontosságú vitaminnal és ásványi anyaggal, mert ezek feltétlenül fontosak a szervezet zavartalan működéséhez. És ha még mondjuk megpróbálná elhagyni a tejtermékeket, az is biztosan sokat segítene.
Próbálja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!