Mit tegyek, ha megfázott a vesém?
Figyelt kérdés
Egy vékony ingben nekidőltem a hideg háttámlának és most megfájdult.2009. ápr. 20. 18:32
1/5 anonim válasza:
Szerintem tartsd melegen, és igyál sok folyadékot. Pl. teát (kamillát, hársfát, szóval gyulladáscsökkentő hatásút).
2/5 anonim válasza:
Szia!
Legközelebb vigyázz vele, hogy ne forduljon elő. Most pedig ülőfürdő (akár kamillás is), esetleg még elugorhatsz a boltba Naturland vesevédő teakeverékért. (Dm-ben és gyógynövényboltokban biztos lehet kapni, a többit nem tudom)
Nekem sajna elég érzékeny vesém van, nyáron a légkondis helyeket se bírtam eddig, de ez a tea segít!
Jobbulást!
3/5 anonim válasza:
Egyetértek az előzőkkel, igyál sok folyadékot (enyhe teákat vagy sima vizet) és tartsd magad melegen. ne dőlj be a jó időnek, nappal igaz, hogy meleg van, de az esték még hűvösek. egyelőre még nappalra is hordj zárt cipőt zoknival. én is elbíztam magam hétvégén, mezítláb mászkáltam a lakásban egy szál szoknyában, hát nem köszönte meg a hólyagom...
4/5 anonim válasza:
Szia!
Igyál mezeizsurlóteát körömvirággal 1-2 nap alatt hat!Legközelebb legyél elővigyázatosabb!
5/5 A kérdező kommentje:
3 napon keresztül ittam kamilla teát, de már nem fáj.
2009. máj. 1. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!