Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Cérnagiliszta ellen citrom/cit...

Cérnagiliszta ellen citrom/citromlé?

Figyelt kérdés
Olvastam több helyen is hogyha célnigilisztám van nem csak gyógyszerrel lehet gyógyítani hanem ha eszünk fokhagymát vagy iszunk citromlevet az kitisztít. Én egy nap megittam kb. 1 deci 100%-os citromlevet aznap nem is észleltem de másnap megint. Én azt szeretném kérdezni hogy hány napig és meddig igyak citromlevet hogy végre elmúljon ? Kérlek segítsetek gyors válaszokkal :)
2011. aug. 26. 22:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
16/L
2011. aug. 26. 22:58
 12/19 A kérdező kommentje:
és szerintetek mit mondjak anyának ?? tehát milyen szavakkal hogy végre elmenjen ? mert én tényleg nem szeretnék..
2011. aug. 26. 22:59
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

Anyád egy idióta, de te sem vagy sokkal különb ahogy elnézem.

Nem vagy már csecsemő, menj el az orvoshoz anyuci nélkül!

2011. aug. 26. 23:04
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül az én dolgom ha beteg vagyok az lenne az első hogy az anyám elmegy gyógyszerér de legalább az hogy velem eljön jólesne a támogatása az ilyen retardált bunkók meg kíméljenek.
2011. aug. 26. 23:07
 15/19 tetro ***** válasza:
16 évesen azért elmehetnél egyedül is orvoshoz, ha már férges vagy... mivel gondolom járni azért tudsz. anyád meg nem törődik veled. van ilyen, csak akkor ne a csodára várj.
2011. aug. 26. 23:25
 16/19 A kérdező kommentje:
akkor elmegyek egyedül..
2011. aug. 27. 14:21
 17/19 anonim ***** válasza:
40%
Figyelj, simán ki lehet iktatni gyógyszerek nélkül is a cérnagilisztát! Azt olvastam, hogy minden második ember volt életében cérnagilisztás, csak azért nem tudnak róla, mert magától elmúlt megfelelő higiéniával! Igyál meg napi 2dl citromlevet, de ne olyan sűrűn, hanem csak 1 citromot csafarj ki, önts hozzá egy kis vizet, hogy kijöjjön a 2 dl, aztán rakj bele 1-2 teáskanál cukrot - 1-2 db édesítőszert, hogy ne legyen olyan savanyú és idd meg! Aztán vagy vacsorára, vagy reggelire egyél meg 2 szelet pirítóst (lehet pirítás nélküli kenyér is) kend meg vajjal, 2 fokhagyma gereszdet vágj nagyon vékony cikkekre, majd edd meg azokat a kenyérrel együtt! Ehetsz/ihatsz hozzá bármit még! Ezt elég 2-3 napig csinálni, max 1hétig, és kitisztulsz teljesen. Még azt ajánlják, hogy a végbélnyílásod kend be valami zsíros krémmel, hogy a nőstény ne tudja oda lerakni a petéit! :) Mjad ugyanezt egy hónap múlva ismételd meg, és rendben leszel! Gyógyszer fölösleges! Az csak egészségtelen! ;-)
2011. aug. 27. 16:19
 18/19 anonim ***** válasza:
1 kiskanál Erős Pista a vasárnapi húslevesbe.
2011. aug. 27. 16:42
 19/19 anonim ***** válasza:
43%
Foghagyma az tutti, amennyit csak birsz. Körülbelül három napig.
2011. aug. 27. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!