Arról szeretnék érdeklődni hogy a homeopátiáról ki mit tud? Rengeteg dolgot lehet róla hallani hogy csak részleges javulást okoz meg olyat is hogy teljes egészében megszünteti a tüneteket. Saját tapasztalatok érdekelnének.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 12:43
21/27 anonim válasza:
Nekem a Coryzalia-val van saját tapasztalatom, nekem működött. Úgy tudom hogy mindenféle felső légúti panaszokra jó. Én megfáztam, és 3 napa alatt teljesen elmúlt tőle.
22/27 anonim válasza:
Szintén parlagfűre voltam allergiás, homeopátiás gyógyszereket kaptam és kis idő elteltével enyhültek is a tünetek. Előtte mindenféle gyógyszerrel próbálkoztam amit az orvosom felírt, ajánlott.
23/27 anonim válasza:
Azt hallottam ezekről a készítményekről, hogy igen nagy mennyiségben kell őket adagolni. Ez mit jelent?
24/27 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy pl a Coryzalia-nál az első nap óránként kell 1 tablettát beszedni. Aztán ahogy javulsz úgy szedsz egyre kevesebbet.
25/27 anonim válasza:
Óránként 1 tabletta??? Az rengeteg nem?
Remélem akkor hamar érezhető a gyógyító hatása...
26/27 anonim válasza:
Igen kicsit sok, de ne gyógyszerben gondolkodj ez nem az. Ebből nem árt ekkora adag. Második nap pedig már csak 2-3 óránként kell szedni.
27/27 anonim válasza:
nekem az ajánlott módszerrel 1 hétig szokott kitartani 1 dobozzal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!