Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Ha nincs irrigátorom, hogyan...

Ha nincs irrigátorom, hogyan irrigálhatok más módon?

Figyelt kérdés
Szal a lényeg,hogy most nem áll módomban hüvelyi irrigáláshoz irrigátort venni...ezüst kolloiddal szeretnék irrigálni....mi mással tehetem még??Gondoltam vmi steril fecskendőre(persze vízben hígított kolloiddal),vagy vmi egyszerűbb???
2011. júl. 19. 16:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

A huvelygyulladás gyógyításához elobb meg kell tudni,mi okozza a panaszokat-gomba,baci...

ehhez huvelykenetet kell vennie a nogyogyásznak és vizeletmintát-mert átterjedhet a hugyutakra is a fertozés,hogy a laborban megállapítsák,vagy bakterologus is megcsinálhatja a vizsgálatot.

A kórokozot ki kell irtani-szájon át és/vagy helyileg,huvelyben alkalmazott szerekkel.

Ujra kenetet kell venni a huvelybol és ha negatív az eredmény,eltunt a korokozo,vissza kell állítani a huvely természetes baktériumflóráját tejsavbacilusokat tartalmazo szerekkel

2011. júl. 23. 13:47
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem keress fel egy megbízható,hozzáérto orvost,aki megállapítja a kórokozót,és a megfelelo szert,szereket adja,a megfelelo mennyiségben,a megfelelo ideig,hogy hassanak.
2011. júl. 23. 13:48
 23/26 anonim ***** válasza:

Nem érdemes otthon kísérletezni,mert nem tudhatod,hogy mi okozza a tuneteidet,és mivel lehet megszuntetni.

Lehet,hogy a gyógyszer amit használsz,nem elég arra,hogy kirtsa a kórokozót,és tobbet ártasz vele,mint használsz,mert a kórokozó,ami a gyulladást okozza csak még ellenállóbb lesz az eredménytelen kezeléssekkel.

Keress fel egy megbízható orvost,aki megállapítja a kórokozót,és a megfelelo szert,szereket adja,a megfelelo mennyiségben,a megfelelo ideig,hogy hassanak.

És perzse ezek mellett ne feledkezz meg a higiéniáról és a természetes gyógymódokról.

2011. júl. 23. 13:49
 24/26 anonim ***** válasza:
ez a Candida-diéta egy humbug, ha nincsenek masszív bélrendszeri panaszai, nem kell diétáznia...pláne nem otthon kísérleteznie...elseje után ki fog derülni pontosan mi okozza a kérdező panaszait és meg fog oldódni a problémája
2011. júl. 23. 13:54
 25/26 anonim válasza:
a Vibrátor is megfelel neked. :)
2011. júl. 24. 17:06
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen szépen mindenkinek,aki ennyi jó indulató választ és tanácsot adott!Az utolsónak viszont üzenem,hogy használj te vibrátort,nekem van igazi pasim,aki ezt megoldja,de hát neked biztos nincs,vagy vmi bunkó férfi lehetsz,te barom!
2011. júl. 26. 14:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!